Over mij

Ik ben Josfien en mama van drie zonen. Twee hier en eentje daar. Deze blog is ontstaan n.a.v. de geboorte van Scott* en de medische mallemolen die volgde.

Intussen is er een derde zoon. Je leest hier over deze moeilijke zwangerschap na verlies. Mijn wonder is er, maar het verdriet blijft.

Ik ben dertig geworden en vol goede voornemens voor de jaren met een 3 vooraan. Het verlies van mijn tweede zoon heeft me getekend, maar niet vastgeketend. Ik hol mijn dromen achterna.

Ook een creatieve, kritische noot in het onderwijs als leraar Nederlands en geschiedenis in een eerstegraadsschool. Ik deel mijn blik op het leven als leraar. “Lesgeven is blijven verbeteren.”

Welkom! Hier blijven lezers vaak plakken:

Onderwijs werkt!
Been voor been
Over mijlpalen, doopsel van mijn zonen
Veerkracht

 

Advertenties

One thought on “Over mij”

  1. Dag Josfien. We nemen je blog over “Onderwijs werkt” integraal over op onze website klasse.be. Als antwoord op het opiniestuk van Wim Hoste. We vonden het een integere, intelligente en oprechte tekst. Sterk! Uiteraard verwijzen we ook naar jouw eigen blog. Contacteer ons gerust als je vragen of opmerkingen hebt. Vriendelijke groeten, Mieke van Klasse

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s